Uutiset

Uudet kotisivumme löytyvät osoitteesta www.kyvovoimistelu.fi

Harrasteryhmien kevätkauden viimeinen jumppa on 6.5.2019.

Syksyn kisakausi päätettiin Kalajoella menestyksekkäästi! B-luokan nuoremmissa Sara M voitti, Sara L oli 6., Minttu V 8. ja Viena 9. B vanhemmissa Pinjalle 4. ja Hilmalle 8. sija. C nuoremmissa Viivi oli 1., Julia 2., Saaga 4. Maija P 6 ja Veera 9. C vanhemmissa Kiira oli 2., Linda 3., Aada 5. ja Roosa 6. D nuoremmissa Essi oli 2. ja D vanhemmissa Eveliina 5. Anni voitti E:n 4-ottelun ja Eliina F:n.

Kotikisoissa 27.10.2018 taso oli kova, mutta menestystä saatiin jokaisessa luokassa. B-luokan nuoremmissa Sara M sijoittui viidenneksi ja B-luokan vanhemmissa Hilma yhdeksänneksi. C-luokan nuoremmissa Saaga oli kuudes. C-luokan vanhemmissa Noora oli kuudes, Aada seitsemäs ja Kiira kymmenes. D-luokan vanhemmissa Eveliina sijoittui neljänneksi. E-luokassa Anni oli neliottelun kolmas ja sai nojapuilta hopeaa. Hertta oli puomilla toinen. F-luokassa Eliina voitti neliottelun ja Nea oli kolmas. Telinekohtaisessa kilpailussa Nea voitti hypyn ja nojapuut ja Eliina oli toinen. Eliina voitti puomin Nean ollessa kolmas. Permannolta Eliina sai hopeaa ja Nea pronssia.


Lauantaina 27.10. kilpaillaan liikuntahallilla naisten telinevoimistelun luokkakilpailut. Tervetuloa kannustamaan! Lisätietoja ja aikataulu täällä.


Vaasan kisoissa 20.-21.10.2018 Maija sijoittui B-luokan vanhemmissa kahdeksanneksi ja Laura kymmenenneksi. C-luokan nuoremmissa Essi oli neljäs ja Viivi viides. C-luokan vanhemmissa Kiira oli kahdeksas. E-luokan vanhemmissa Anni oli neliottelun toinen ja sai lisäksi nojapuilta, puomilta ja permannolta hopeaa ja hypystä pronssia. F-luokassa Eliina oli puomin kolmonen.


Syksyn kisakausi avattiin 13.-14.10.2018 Pietarsaaressa. Siiri voitti upeasti B-luokan vanhempien kisan VI-kategorian yhteispisteillä. Maija ja Laura olivat jaetulla yhdeksännellä sijalla. C-luokan nuoremmissa Viivi oli neljäs, Saaga viides ja Essi seitsemäs. C-luokan vanhemmissa Kiira oli kahdeksas. D-luokan vanhempien kisassa Miina sijoittui neljänneksi. F-luokan kisassa Nea sai hypystä hopeaa.


Kevään kisakausi päätettiin Kalajoella 12.5.2018. Menestystä tuli jokaisessa kilpailuluokassa.
Aamu käynnistyi ylimpien, eli E- ja F- luokkien kilpailuilla. F- luokan voitti Nea yhteispisteillä 39.6. Nean voitto lunastettiin mm. hypyssä tsukaharavoltilla kerien sekä vaikealla puomisarjalla. E-luokan neliottelun voitti Anni pisteillä 40.7. E-luokan telinekohtaisessa kilpailussa Anni sai lisäksi kultaa nojapuilta. Hertta sai hopeaa sekä nojapuilta että  puomilta. B- luokan vanhempien kilpailun voitti Aada (39 kilpailijaa). Veera oli jaetulla yhdeksännellä sijalla. B-luokan nuoremmissa Saaga oli kuudes ja Sara L yhdeksäs. C-luokan nuoremmissa Viivi voimisteli kuudenneksi ja Essi   yhdeksänneksi. C-luokan vanhemmissa Kiira oli viides ja Laura kahdeksas.
Ilta päättyi D-luokan kilpailuun, jossa Kyrön Voiman tytöt voimistelivat upeasti. Maija voitti kultaa, Eveliina hopeaa ja Lisett oli neljäs.
 
 

Vaasan kisoissa 21-22.4.2018 Nea oli neliottelissa hienosti toinen. Nea voitti hypyn paikkaan tulleella tsukaharavoltillaan. Muilta telineiltä Nea sai pronssia. Kovatasoisessa B-luokan kisassa Saaga oli nuoremmissa seitsemäs. Vanhemmissa Aada oli neljäs ja Linda yhdeksäs.


Kevään kisakausi avattiin Ylivieskassa 25.3.2018. B-luokan vanhemmissa Aada oli toinen ja Siiri kahdeksas, kumpikin V-kategorian pisteillä. C-luokan nuoremmissa Viivi oli sijalla 9. ja vanhemmissa Kiira sijalla 6. D-luokan vanhemmissa Miina oli viides ja Maija kahdeksas. F-luokassa Nea sai hopeaa hypystä ja permannolta.


Harrasteryhmillä ei ole harjoituksia pääsiäismaanantaina 2.4.2018.


Temppupäivä sunnuntaina 18.2. klo 15-17 Isonkyrön liikuntahallilla. Paikalla Kyrön Voiman voimistelujaoston ohjaajat ja avoin temppurata – koko perhe mukaan! Sisäänpääsymaksu 5 e perheeltä (maksimissaan 2 aikuista + 2 lasta, lisälapset 1 e). Paikalla myös seuran pitämä kahvio. Mukaan kannattaa varata käteistä.


Harraste- ja kilparyhmien yhteinen joulujuhla on liikuntahallilla sunnuntaina 10.12. Harrasteryhmät paikalle klo 17.30. Mukaan muutaman euron arvoinen nimeämätön paketti. Harrasteryhmien viimeinen varsinainen jumppakerta on ma 27.11. 4.12 koulun sali on varattu muuhun tarkoitukseen. Tammikuussa harjoitukset jatkuvat ma 15.1.


Harrasteryhmillä ei ole harjoituksia syyslomalla 16.10.2017. Treenit jatkuvat taas 23.10.


Ylivieskan kisoista 15.10.2017 saatiin hienoa menestystä! Viivi oli B-luokan nuoremmissa toinen ja Julia Yhdeksäs. Kiira oli C-luokan nuoremmissa kahdeksas. Eveliina sai C-luokan vanhemmissa hopeaa. E-luokan nuoremmissa Anni oli neliottelun toinen. Nea  voitti E-luokan vanhempien ja Eliina F-luokan nuorempien neliottelun.Vaasan kisoissa 7.10.2017 E-luokan vanhemmissa Nea oli neliottelussa kolmas ja hypyssä toinen. Permannolla Nea oli jaetulla ensimmäisellä sijalla. Anni sijoittui E-luokan nuorempien puomilla kolmanneksi. F-luokassa Eliina sai puomilta hopeaa.Harrasteryhmien syyskausi on alkanut. Seuraa harrasteryhmien infosivuja!


Susan on valittu testileirin perusteella maajoukkueen esivalmennusryhmä bemareihin. Onnea hienosta saavutuksesta!Harrastejumppa alkaa maanantaina 4.9. Paikka vaihtuu salivuoromuutosten vuoksi liikuntahallilta keskustan koulun saliin. Olemme hankkineet saliin ilmavolttiradan, joten jumppa jatkuu edelleen laadukkailla telineillä! Ryhmäjaot kellonaikoineen löytyvät harrasteryhmien infosivuilta.

Keväällä voimistelleet ovat mukana automaattisesti eikä ilmoittautumista tarvita. Harrastuksen lopettamisesta tulee ilmoittaa maanantaihin 28.8. mennessä sähköpostiviestillä Jonna Korvelle (jonnakorpi88@gmail.com). Näin tiedämme luovuttaa paikan seuraavalle jonottajalle.


Järjestämme keskustan koulun salissa kesän aikana kaksi koko perheen yhteistä temppupäivää! Ajankohdat ovat su 2.7. klo 16-18 ja ma 24.7. klo 17-19. Telinesali on tällöin käytettävissä omatoimiseen temppuiluun. Paikalla on valvoja, mutta ohjattua jumppaa ei ole. Paikalla olevilla lapsilla tulee olla aikuinen mukana valvomassa. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Sisäänpääsymaksu on 5 €/perhe. Summa maksetaan paikan päällä käteisenä. Tervetuloa!


Kesällä on tarjolla telinevoimistelua myös aikuisille!

Järjestämme kesällä alakoulun salissa aikuisten telinevoimistelukurssin. Tunnit ovat keskiviikkoisin 28.6-26.7 klo 20.00-21.00. Viisi harjoituskertaa maksaa yhteensä 20 €. Ensimmäinen kerta on ns. kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuminen on vielä mahdollista perua. Tunnit ovat tarkoitettu kaikille yli 17-vuotiaille naisille ja miehille. Kurssille mahtuu mukaan 15 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi järjestetään, jos osallistujia saadaan vähintään 5. Tunneilla harjoitellaan osallistujien tason mukaan telinevoimistelun eri liikkeitä ja telineitä. Harjoitus sisältää aina ohjatun verryttelyn, lihaskunto-osuuden ja ohjatut liikkeet telineillä. Aikaisempaa harrastustaustaa ei tarvita, vaan tunneille on tervetullut kuka tahansa lajista kiinnostunut! Ilmoittautumiset sähköpostitse: maijarinta@hotmail.com


Kesäkursseista on tietoa täällä

Muutamme kesä-heinäkuun ajaksi alakoulun saliin. Valmentajat sopivat kilparyhmän ja esikilparyhmän kanssa kesän harjoitusaikatauluista.


Kalajoella 6.5.2017 saatiin hienoa menestystä. Aamun E-luokan kisassa Eliina voitti neliottelun, nojapuut ja puomin ja oli permannolla toinen. Nea voitti hypyn ja permannon ja oli neliottelun kolmonen. Anni oli nojapuilla kolmas. B-luokan nuoremmissa Viivi sijoittui kahdeksanneksi hyvillä V-kategorian pisteillä. Myös Essi oli lähellä kärkikymmenikköä IV-kategorian pisteillään. Liv sai ensimmäistä kertaa nousupisteet. C-luokan nuoremmissa Kiira sijoittui hienosti seitsemänneksi (IV kat.). C-luokan vanhemmissa yli 50 tytön kisassa parhaiten onnistui Maija jääden niukasti kärkikymmenikön ulkopuolelle IV-kategorian pisteillään. D-luokan vanhemmissa Miina oli kuudes.


Vaasassa 22.4.2017 päivän parhaista sijoituksista vastasi Eliina E-luokan neliottelun ja puomin jaetuilla kakkostiloillaan. Kiira pääsi C-luokan nuorempien kymmenen parhaan riviin. Sijoitus oli yhdeksäs. Nousupisteille voimistelivat ensimmäisen kerran Roosa B-luokassa ja Eveliina C-luokassa.Kotikisoissamme 9.4.2017 kisattiin starasta aina F-luokkaan saakka. Staraan osallistui joukko reippaita pieniä voimistelijoita. B-luokassa Essi ja C-luokassa Laura voimistelivat ensimmäistä kertaa nousupisteille. C-luokassa Lisett ja Kiira paransivat suorituksiaan syksystä ja saavuttivat kumpikin hyvät IV-kategorian pisteet. D-luokan vanhemmissa Miina oli yhdeksäs. E-luokassa Nea oli hypyn kolmas. Eliina oli nojapuiden ykkönen, puomin kakkonen ja neliottelussa kolmas. Susan voitti F-luokassa neliottelun, nojapuut, puomin ja permannon ja oli hypyssä toinen.Voimisteluliiton mestaruuskilpailuissa 12.3.2017 saatiin upeaa menestystä, kun Susan voitti E-luokan nuorempien neliottelun. Eliina oli samassa sarjassa hienosti seitsemäs. Hertta voimisteli sijalle 20. E-luokan vanhemmissa Nea oli sijalla 17.D- ja E -luokkien tytöt päättivät syksyn kisakauden Tampereella 12.11.2016 isoissa, yli 600 osallistujan kisoissa. Päivän parhaasta sijoituksesta vastasi Susan E-luokan hypyn hopeamitalillaan.

susan_tre


Kotikisoissamme 29.10.2016 oli noin 170 osallistujaa. Menestystä saatiin erityisesti E-luokassa, jossa Tiina oli neliottelussa toinen ja Eliina kolmas. Lisäksi Tiina voitti hypyn, Susan voitti permannon ja oli puomilla toinen ja Eliina oli kolmas nojapuilla ja puomilla. Eveliina sijoittui B-luokan vanhemmissa hienosti kolmanneksi ja ansaitsi luokkanousut C-luokkaan. C-luokassa luokkanousupisteille voimistelivat ensimmäistä kertaa Kiira ja Lisett ja D-luokassa Hertta.kotikisat_Eliinakotikisat_Tiinakotikisat_Susan

kotikisat_Eveliina


Oulussa 23.10.2016 saatiin menestystä E-luokassa. Susan voitti E-luokan neliottelun, hypyn ja permannon. Nea sijoittui hypyssä kolmanneksi.

Oulu_Nea_Susan


Syksyn kisakausi avattiin Ylivieskassa 15.10.2016. Onnistumisia nähtiin etenkin E-luokassa, missä 31 kilpailijan joukossa Susan oli neliottelussa jaetulla ensimmäisellä sijalla, Nea seitsemäs ja Eliina yhdeksäs. Myös telinekohtaisista kilpailuista tytöt saivat useita mitaleja ja hyviä sijoituksia. D-luokan vanhemmissa Anni pääsi kymmenen parhaan riviin ollen kuudes ja Hertta D-luokan nuoremmissa ollen kymmenes.Ylivieska_Susan_ja_Nea


Espoossa 10.-12.2016 järjestetyiltä voimistelupäiviltä tuotiin kotiin mitali, kun Nea sijoittui hypyssä jaetulle toiselle sijalle. E-luokasta saatiin muitakin hyviä sijoituksia, kun Tiina oli noin 70 tytön kisassa hypyssä viidestoista ja Susan puomilla kahdeksas ja permannolla yhdeksäs. Lisäksi Susan ja Eliina palkittiin vaativan timanttimerkin suorittamisesta kevään aikana.

timanttipalkitseminenNea_voikkapäivät


Kutsukilpailujen 22.5. tulokset löytyvät kisasivuilta: http://kyvotv.netanvia.fi/kutsukilpailut-22-5-2016/

Kiitos onnistuneista kilpailuista sekä kisavieraille että omalle talkooporukalle!

Kuvassa KyVo:n C- ja D-luokissa kolmen parhaan joukkoon päässeitä tyttöjä.

C_ja_D


Vaasan kisoissa 14.5.2016 päivän menestyjä oli Fanni, joka voitti D-luokan nuorempien kisan. C-luokan nuoremmissa Kiira, Lisett ja Maija pääsivät kaikki kymmenen parhaan riviin.Fanni_Vaasa C-nuor_Vaasa


Retki Duudsonit activity parkkiin 25.4.2016

Harrasteryhmän viimeinen jumppakerta on maanantaina 25.4. Se vietetään Duudsonit activity parkissa Seinäjoella klo 17-19. Myös kilparyhmä lähtee mukaan. Hinta on 10€/lapsi. Tämän jokainen maksaa itse. Myös sisarukset ovat tervetulleita temppuilemaan.

Harrasteryhmän ilmoittautumis- ja toimintaohjeet:

Ilmoittakaa Marjolle (marjo.kaartinen@gmail.com) lähteekö lapsenne mukaan ja tuleeko perheestänne apua kuljetukseen/mahtuuko mukaan muita omien lapsienne lisäksi. Ilmoittakaa samalla jatkaako lapsenne jumpassa ensi syksynä. Kokoontuminen Isonkyrön kirjaston edessä klo 16.15 ja lähtö yhdessä kohti Seinäjokea.

Kilparyhmän toimintaohjeet:

Omatoimiset kyyditykset. Nähdään duudsonit parkin edessä klo 16.50.


9.4.2016 käydyissä Tampereen kilpailuissa Susan voitti C-luokan vanhempien kisan korkeilla VII-kategorian yhteispisteillä. Hieno suoritus kovatasoisessa kilpailussa!Susan_Tampere


Ylivieskan kisoissa 2.4.2016 nähtiin monia onnistuneita suorituksia. Aamun E-luokan kisassa Tiina oli hypyssä toinen ja nojapuilla kolmas. Sijoituksia 4-6 tuli tytöille useita. Iltapäivän C-luokan vanhempien kilpailussa saatiin mahtavaa menestystä, kun noin 50 osallistujan kisassa Susan voitti, Miina oli kolmas, Anni yhdeksäs ja Hertta kymmenes. Kaikki tulokset löytyvät kisapalvelusta.

Ylivieska_Susan_Miina Ylivieska_Anni_Hertta

Ylivieska_E-luokka


Harrasteryhmällä ei ole harjoituksia pääsiäismaanantaina 28.3.2016.


oulu_nst

Tiina, Nea ja Susan kävivät avaamassa kevään kisakauden Oulussa 12.3.2016. Susan haki kisoista nousupisteet C-luokkaan ja sijoittui B-luokan vanhemmissa toiseksi VI-kategorian pisteillä. E-luokan telinekohtaisessa kisassa Tiina voitti hypyn ja Nea oli nojapuilla kolmas.


kisakuvaKisoissamme 31.10.2015 oli ennätykselliset 256 osallistujaa. Kiitos ahkeralle kökkäväelle! Kisat olivat todella kovatasoiset. KyVo:n tytöistä Tiina oli E-luokassa nojapuiden kolmas ja Miina C-luokassa yhdeksäs. Hertta sai nousupisteet jo D-luokkaan ja Anni ensimmäisissä kisoissaan C-luokkaan.


10.10.2015: Ylivieskan kisoista saatiin mahtavaa menestystä! B-luokan nuoremmissa Lisett voitti, Kiira oli toinen ja Maija neljäs. Viivi oli jaetulla 8. sijalla ja sai ensimmäisissä virallisissa kisoissaan nousupisteet. Myös Sara voimisteli nousupisteille ensimmäistä kertaa. B-luokan vanhemmissa Laura oli ykkönen ja Iiris seitsemäs. C-luokan vanhemmissa Miina oli neljäs ja Wilma kymmenes. Hertta oli C:n nuoremmissa 9. sijalla. Eliina voitti D:n nuoremmat. Nea oli D-luokan vanhemmissa viides. Tiina oli E-luokan neliottelussa pronssilla ja sai permannon kultaa ja hypyn hopeaa. bnuor_ylivieskalaura_ylivieska

eliin_yliviesktiina_ylivieska


susanna_voikkapKilparyhmän edistyneimmät tytöt kävivät päättämässä kilpailukauden Suomen voimistelupäivillä Tampereella 5-7.6.2015. Susanna teki onnistuneen kisan ja sijoittui F-luokan puomilla upeasti hopealle! Myös neliottelun sijoitus oli hyvä, 7. C-luokan vanhemmissa Nea sijoittui kovassa seurassa kymmenenneksi. Hieno suoritus, onnea tytöille!


lisett_yliviesk nea_ylivieskaB-D -luokkien tytöt kisasivat Ylivieskassa 9.5.2015. Kaikilta KyVo:n edustajilta nähtiin onnistuneita suorituksia. B-luokassa parhaiten onnistui Lisett, joka oli nuorempien sarjan kovatasoisessa kisassa viides. C-luokan vanhemmissa Nea sai hopeaa! D:n nuoremmissa Eliina pääsi kymmenen parhaan joukkoon ollen kahdeksas. Fanni sai ensimmäistä kertaa nousupisteet E-luokkaan.


eliina_vaasa3.5.2015: Vaasan kisoissa parhaiten onnistui Eliina ollen D-luokan nuorempien kolmas. Muita kymmenen parhaan joukkoon päässeitä olivat Lisett sijalla 10 B-luokan nuoremmissa, Nea sijalla 7 C-luokan vanhemmissa ja Fanni sijalla 7 D-luokan nuoremmissa.


lisett_kalajokiB-D -luokkien voimistelijat hakivat kisakokemusta Kalajoelta 18.4.2015. B-luokan nuoremmissa Lisett oli seitsemäs. Kymmenen parhaan joukossa kaikki muut voimistelijat olivat Oulun Pyrinnöstä. Kymmenen parhaan joukkoon pääsivät luokissaan myös Nea C-luokan vanhemmissa (sija 9) ja Eliina D-luokan nuorempien kovatasoisessa kilpailussa (sija 7).


b-tytot nea

susanna tiina eliina

Kisojen 11.4.2015 tulokset löytyvät kisapalvelusta. Valitse oikeasta yläkulmasta lajit ja naisten telinevoimistelu. KyVo:n tytöt menestyivät erinomaisesti! B-luokan nuoremmissa Lisett oli kolmas korkeilla VI-kategorian yhteispisteillä. Kymmenen parhaan riviin pääsivät myös Kiira seitsemännellä ja Olivia yhdeksännellä sijalla. B-luokan vanhemmissa Laura oli toinen ja Iiris jaetulla kolmannella sijalla. Henna oli kymmenes. C-luokan vanhemmissa Nea oli viides erinomaisilla VI-kategorian yhteispisteillä. D-Luokan nuoremmissa Eliina vei voiton ja Fanni oli kahdeksas. E-luokassa Tiina oli neliottelun kuudes. Telinekohtaisessa kilpailussa Tiinan paras sijoitus oli puomin kolmas sija. Susanna haki F-luokassa palkinnot hypystä ja puomilta.


tiina_oulu_pronLuokissa D-F kilpailevat Susanna, Tiina, Eliina ja Fanni kävivät avaamassa kilpailukauden Oulussa 29.3.2015. Tiina sai pronssia E-luokan hypystä ja puomilta. F-luokassa Susanna oli neljäs hypyssä ja permannolla.Edellisen päivän timanttimerkkitesteissä seuraan saatiin ensimmäinen timanttimerkki kun Susanna sai suoritettua vaativan timanttimerkin loppuun.


vaasa_29112014_ vaasa_b_2911201

Kilparyhmän tytöt kilpailivat Vaasassa 29.11.2014. Aamupäivän F-luokan kisassa Susanna voitti permannon ja hypyn. Päivän iloisimmat kilpailijat nähtiin illalla B-luokassa. KyVo:n tytöistä parhaiten menestyivät B:n vanhemmissa Nea ja B:n nuoremmissa Lisett. Uusia luokkanousupisteitä saatiin Hertalle, Kiiralle ja Maijalle.


Kisat Isossakyrössä 15.11.2014: KyVo:n tytöiltä nähtiin päivän aikana monia onnistuneita suorituksia. B-luokan nuoremmissa Lisett ja Henna saivat nousupisteet C-luokkaan. B-luokan vanhemmissa Nea oli toinen ja sai nousupisteet hienoilla V-ktegorian pisteillä. C-luokan nuoremmissa Fanni oli neljäs ja sai ensimmäisissä C:n kisoissaan nousupisteet V-kategorian pisteillä. Myös Miina ja Wilma saivat ensimmäistä kertaa nousut D-luokkaan. D-luokassa Eliina oli sijalla 7 ja sai nousupisteet E-luokkaan. E-luokassa Tiina oli 4-ottelun kuudes. F-luokassa Susanna voitti permannon.


fanni_pokaaliKilparyhmän tytöt kisasivat 24.5.2014 Ylivieskassa. Fanni sijoittui ennätyspisteillään B-luokan nuoremmissa toiseksi. Laura sai nousupisteet C-luokkaan.


tiina_permantop susanna_nojapuu sannil_mitali

15.3.2014: Vaasan kisoissa nähtiin monia onnistuneita suorituksia. Fanni sai ensimmäisissä kisoissaan nousupisteet C-luokkaan. Sanni L oli C-luokan nuorempien neljäs. Henriikka sai nousupisteet D-luokkaan. Susanna oli E-luokan neliottelussa kolmas, nojapuilla toinen, hypyssä ja puomilla neljäs ja permannolla kuudes. Tiina sai permannon hopeaa. Sanni K oli puomilla kuudes.


asema080220148.2.2014: Kolmetoista KyVo:n tyttöä suoritti aseman Isossakyrössä. Kaikki saivat muistomitalin kaulaan.


eliina_1p miinaKotikisat 26.10.2013: B-luokan nuoremmissa Miina oli neljäs ja Iiris sai nousupisteet. Wilma oli B:n vanhemmissa 9. Eliina voitti C:n nuorempien kisan! Ensimmäistä kertaa E-luokassa kisanneet Tiina ja Sanni olivat 4-ottelussa sijoilla 5 ja 6. Tiina oli puomin toinen ja Sanni neljäs.


ylivieska_st2Sanni K ja Tiina tekivät onnistuneen kisamatkan Ylivieskaan. Sanni oli D-luokan nuoremmissa toinen ja Tiina kolmas. Voitto meni Ouluun.


sa-r_e_luokka_pKyVo:n tyttöjen sijoituksia kotikisoista 20.4.2013 : B-luokan nuoremmissa Miina viides kategorian III yhteispisteillä. C-luokan nuoremmissa Sanni L. 6. (kat. IV) ja Eliina 7. (kat. III). E-luokassa Susanna neliottelussa kolmas, hypyssä toinen, nojapuilla kolmas, puomilla kolmas ja permannolla neljäs.


susannan_pokaalKotikisapäivän 27.10.2012 kohokohtia: Henriikalle nousupisteet B-luokassa. Susannalle upea voitto ja nousupisteet D-luokassa!


emilie_espoo01Emilielle vuoden 2012 Suomen Voimistelupäivillä Espoossa E-luokan hypyn kultaa jo toisena peräkkäisenä vuonna. Hieno suoritus!


c_nuorVaasan kisat 5.5.2012: B-luokan nuoremmissa Sanni L hienosti sijalla 4 (kat. V). C-luokan nuoremmissa Tiinalle upeasti voitto kategorian V yhteispisteillä! Sanni K muutamasta kömmähdyksestä huolimatta mukavasti sijalla 5. Emilielle E-luokan hypyn voitto ja puomilta 3.sija.


b-luokka_pori sanni_pori1Porin kisat 21.4.2012: KyVo:n tytöillä oli onnistunut päivä. B-luokan nuoremmissa Sanni L. sijalla 3 kategorian V yhteispisteillä. Eliina saavutti ensimmäistä kertaa luokkanousupisteet (kat. IV) ja sijoittui neljänneksi. Maija sijalla 6 (kat. II), Wilma sijalla 7 (kat. II) ja Miina sijalla 8 (kat. II). B-luokan vanhemmissa Henriikka sijalla 6 kategorian III yhteispisteillä. C-luokassa kisan nuorimmalle osallistujalle, Sanni K.:lle ylivoimainen voitto kategorian VI yhteispisteillä. D-luokassa Emilia oli 4. (kat. III). E-luokassa Emilielle hypyn voitto. Hannalle E-luokan puomilta kultaa ja permannolta hopeaa.


tiinan_pokaali2KyVo:n luokkakilpailut 14.4.2012: Päivän onnistujia: B-luokan nuoremmissa Sanni L:lle sija 6 ja Luokkanousupisteet. C-luokan nuoremmissa Tiinalle sija 2 ja luokkanousupisteet. D-luokassa Emilialle sija 6 ja luokkanousupisteet. E-luokassa Emilielle hypyn voitto.


emilien_palkinn susanna_palkintOulun kisat 29.10.2011: Susannalle ylivoimainen voitto C-luokassa! C-luokan kisan nuorimmat osallistujat Sanni K. ja Tiina hienosti sijoilla 5. ja 7. D-luokassa Emilia voimisteli sijalle 7. E-luokan telinekohtaisessa kolmen tytön kisassa Emilie otti hypystä ja permannolta upeasti kultaa ja puomilta sekä nojapuilta hopeaa.


emilie_palkintoVoimistelupäivät 2011: Emilielle E-luokan hypyn kultaa! Susannalle hyvä sijoitus ja luokkanousupisteet C-luokan vanhemmissa. C-luokan nuoremmilta, Sannilta, Tiinalta ja Hannalta sekä D-luokassa kilpailleelta Emilialta onnistuneita suorituksia.